Nyhedsbrev
Farmakonomstuderende

Vi søger engagerede studerende til farmakonomuddannelsen

Farmakonomuddannelsen er for dig, der gerne vil arbejde med mennesker, og har interesse for sundhed, sygdom og medicin.
Farmakonomer er bl.a. ansat på apoteker og hospitaler og der er mangel på netop dig! Så der er rigtig gode jobmuligheder når du er færdig.

Uddannelsen til farmakonom tager 3 år og veksler mellem praktik på apotek/hospital og skoleophold på Pharmakon i Hillerød. Der er løn under uddannelsen og dine skoleophold og uddannelsesmaterialer herunder bøger og pc bliver betalt. Du kan læse mere om uddannelsen samt optagelseskravene på www.farmakonomuddannelsen.dk

Ebeltoft og Hornslet apotek tilbyder to forskellige uddannelsesforløb: Det almindelige forløb hvor alle praktikperioder foregår på apoteket og det kombinerede forløb hvor praktikperioderne foregår både på apotek og hospital.
Vi samarbejder med hospitalsapoteket, region midtjylland (Århus).

Vi søger 2 farmakonomstuderende til det almindelige forløb i Ebeltoft og 2 farmakonomstuderende til det kombinerede forløb i Hornslet. Skriv gerne i din ansøgning, hvilket forløb du ønsker eller om du er åben for dem begge.

Du vil som farmakonomstuderende blive tilknyttet enten Hornslet eller Ebeltoft apotek. Hornslet apotek har afdelinger i Løgten og Auning. Ebeltoft apotek har afdelinger i Rønde, Kolind og Knebel. Der er gode tog/bus forbindelser til vores afdelinger og har du brug for at flytte til området hjælper vi gerne med at finde en bolig.

Ebeltoft og Hornslet apotek er et stort landapotek med 75 glade medarbejdere. Vi har veterinær leverancer til klinikker og landmænd, stor forsendelse af medicin til det meste af Djursland, rigtig mange dosiskunder, en specialiseret afdeling for homøopatisk medicin samt egen e-handelsløsning. Vi tilbyder forskellige sundhedsydelser bl.a. vaccination, medicinsamtaler, tjek på inhalation m.m. Vi har fokus på arbejdsklima og vægter sociale arrangementer, humor og en uformel omgangstone. Læs mere om apoteket på www.hornslet-ebeltoftapotek.apotekeren.dk

Ebeltoft og Hornslet apotek har stor erfaring i uddannelse af farmakonomer og har mange andre farmakonomstuderende ansat. Derfor vil du komme til at indgå, i et godt og bredt studiefælleskab med andre farmakonomstuderende. De studerende har en ugentlig studiedag på tværs af afdelingerne, hvor der er uddannelsesvejlederer og coaches til rådighed.

Uddannelsen til farmakonom starter 1. September 2023. Du skal sende din ansøgning vedhæftet relevante eksamenspapirer, udtalelser m.m. til 104lb@apoteket.dk senest den 1. maj 2023. Vi behandler løbende de indkomne ansøgninger, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.
For yderligere oplysninger kan uddannelsesansvarlig Line eller Louise kontaktes på tlf. 86994633 eller tlf. 86392155

Dine oplysninger