Nyhedsbrev
Farmakonomstuderende

Vi søger engagerede elever til farmakonom uddannelsen

Farmakonom uddannelsen er for dig, der gerne vil arbejde med mennesker, og har interesse for sundhed, medicin, og sygdomme. Farmakonomer er bl.a. ansat på apoteker og hospitaler og der er rigtig gode jobmuligheder.

Farmakonom uddannelsen er 3 årigt og veksler mellem praktik på apotek/hospital og skoleophold.

Du får god løn under uddannelsen og alle dine skoleophold og uddannelsesmaterialer bliver betalt.

Du kan læse meget mere om uddannelsen på  www.farmakonomuddannelsen.dk

Ebeltoft og Hornslet apotek tilbyder to forskellige uddannelsesforløb: Det almindelige forløb hvor alle praktikperioder foregår på apoteket og det kombinerede forløb hvor praktikperioderne foregår både på apotek og hospital. Vi samarbejder med Aarhus universitetshospital.

Der er gode tog/bus/bil forbindelser til vores afdelinger og har du brug for at flytte til området, hjælper vi gerne med at finde en bolig.

Ebeltoft og Hornslet apotek har et godt studie miljø og har flere elever på hver årgang. Derfor vil du komme til at indgå i et studiefælleskab med andre elever bl.a m ugentlig studiedage på tværs af afdelingerne, hvor der er uddannelsesvejlederer og coaches til rådighed.

Uddannelsen starter 1. September 2022.

 Ansøgning med CV og eksamens eksamenspapirer sendes til Line Boje, uddannelsesvejleder :104lb@apoteket.dk. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Line på tlf. 86 99 46 33 eller tlf. 86 48 80 11

Vi behandler løbende de indkomne ansøgninger og ansætter efter først til mølle princippet.

Skriv i din ansøgning om du ønsker almindelig eller kombi forløb eller om du er åben for dem begge.

 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning !

 

Ebeltoft og Hornslet apotek er et landapotek med 75 glade medarbejdere fordelt på 7 afdelinger. Læs mere om apoteket på www.hornslet-ebeltoftapotek.apotekeren.dk

Dine oplysninger